top of page

Sağlıklı yaşamın kaynağı düzenli beslenme ve egzersiz olarak bilinmektedir.

Sağlıklı yaşamın kaynağı düzenli beslenme ve egzersiz olarak bilinmektedir. Doğruluğu kabul edilen bu unsurları masaj ile desteklemek yanlış olmayacaktır. Vücudun yorulması ve kasların gerginleşmesi sonucu karşılaşılan olumsuzlukların çözümü kaliteli bir masaj ile ortaya çıkartılır.

Masaj Bir İhtiyaçtır

İlk dönemlerden beri insanlar masaj yaptırmanın gerekliliğini savunmuşlardır. Antik çağlarda masaj salonları kurmuşlar ve buna önem vermişlerdir. Her medeniyette bu sürecin izlerine şahit olabilirsiniz. Sahibi olduğumuz Ümraniye masaj salonu ile bu hizmetleri modern bir şekilde vermeye özen gösteriyoruz. Ümraniye masaj ve Ümraniye spa hizmetlerini bir arada müşterilerimize sunuyoruz.

Uzman Kadromuz İle Hizmetinizdeyiz

Yaptığımız işin daima arkasında olarak, konusunda uzman kadromuz ile masaj ihtiyaçlarınızı ilk elden çözüyoruz. Farklı türdeki masaj seçeneklerimiz ile seçiminize önem veriyoruz. Sorununuza göre yönlendirmeler yaparak, size en uygun masaja birlikte karar veriyoruz. Tam donanımlı özel odalarımız siz değeli misafirlerimizin hizmetindedir. Aromatik yağlarımız ve tedavi edici losyonlarımız ile sorununuz olan bölgeye etki ederek sonuca ulaşıyoruz. Önceden alacağınız randevu ile sıra beklemeden ve zamanında masaj yaptırmanın konforuna varacaksınız. Günlük iş temponuzdan bir anlık sıyrılıp, kendinize zaman ayırarak ziyaretinizi bekliyoruz. Bedeninizi ve ruhunuzu dinlendirecek ve kötü enerjiden arınabileceğiniz bir ortama sizleri davet ediyoruz.

Enerjinizi Geri Kazanmak İçin

Modern konseptimiz ile değişen trendlere uygun hizmet vermeyi hedefleyen salonumuz, en gelişmiş yöntemleri uygulamaktadır. Önce sağlık ve hijyen ilkemizi, memnuniyet konseptiyle birleştirerek sunuyoruz. Bünyemizde bulunan sauna ve jakuzi ile keyfinizi iki katına çıkartabilirsiniz. Rakiplerimizin aksine benzersiz bir anlayışla masaj ve spa hizmeti veriyoruz. Aklınızdan çıkmayacak ve tekrarını isteyeceğiniz bir deneyim için sizleri mekanımıza davet ediyoruz.

Vazgeçilmeziniz Olacak Bir Deneyim

Temiz ve hijyenik masaj denince akla ilk gelen Tanem Spa, misafirlerine evlerindeki konforu yaşatmak üzere dekore edilmiştir. Modern bekleme salonumuzda içeceğinizi yudumlarken randevu sıranızı bekleyeceksiniz. Sıranız geldiğinde uzman uygulayıcımız sizi odaya alacak ve sorununuza uygun masajı tatbik edecektir. Masaj sonrası isterseniz jakuzi ve buhar odamızda keyfinize devam edeceksiniz. Bu deneyiminiz sonrası oluşacak memnuniyet sonrasında başka masaj salonu aramayacaksınız. Ziyaretiniz öncesi randevu almayı unutmayınız.


9 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör
bottom of page